-Mascarpone gaztaren krema litro bat,hotz-hotza
-Fruitu gorri garbi eta xukatuak(4 eskukada)
-50 azukre-hautsa


Egiteko era
- Lehendabizi, gazta-krema hotz-hotza kristalezko 4 kopa altutan paratuko dugu.
- Gero, krema aldez aurretik egina izan genezake, ongi gordea hozkailuan.
- Ondoren, hala egiten badugu, kopak ongi eztalirik izan behar ditugu ez usain ez zapore bitxirik har ez dezaten.
- Uratik pasatu beharra duten fruitu gorriak ongi garbitu(andere mahatsak,marrubiak),beste batzuen kasuan hobe da uretik ez pasatzea,desegin ez daitezen (masustak,mugurdiak basoko marrubiak);horiekin aski da txortenak eta itsatsita dauzkaten hostoak kentzea.
- Bukatzeko, krema zerbitzatzeko orduan, par-par bota fruitu gorriak, oparo,eta gero gainetik azukre-hautsa, elurr
a bezala gelditu dadin fruitu-tontor hori.


iruzkinik ez:
Argitaratu iruzkina